Galetes de gingebre
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Típica de: Estats Units (EUA)
Estació: hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 120 g de mantega
- 120 g de sucre morè
- 1 ou L
- 140 g de mel
- 400 g de farina
- 1 cullerada de canyella
- 2 cullerades de gingebre en pols
- 1/4 de cullerada de nou moscada
- 1 pessic de sal
Utensilis
Si no tenim formes per tallar les galetes podem fer boletes i aplanar-les
Elaboració
Comencem barrejant la mantega pomada amb el sucre morè, quan queda una massa cremosa hi afegim l’ou i la mel. Un cop estan tots els ingredients ben barrejats, hi podem posar la resta d’ingredients, la farina, gingebre, canyella, nou moscada i el pessic de sal. Barregem be fins obtenir una massa consistent, com de pa. La partim en dues parts i les emboliquem en film per poder-les estirar bé, aquesta massa s’esmicola una mica i és millor treballar-la en fred. Escalfem el forn a 170 graus, jo el daig amb el ventilador, estirem la massa, no massa gruixuda, un 0’5 cm i fem les formes que tinguem, la meva filla fa cors estrelles flors i llunes :). Al forn 12 minuts i deixar refredar en una reixa. Nosaltres les decorem amb fils de xocolata, però sense res estàn bonissimes!!
Amb aquets ingredients en fem 2 fornades!
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4502 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.