Pastis de crema pastissera i galetes tipus maria
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre i mig de crema pastissera (la trobareu a les meves receptes)
- Sucre
- Dos paquets de galetes maria
Utensilis
Un motlle rodó desmotllable pel costat de 30 cms. aproximadament
Un bufador
Una safata de cartró rodona amb blonda
Una mànega pastissera amb un broc llis gran
Una espàtula metal·lica gran
Elaboració
Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, fem una capa de galetes maria en el fons del motlle i tot seguit ho cobrim amb una capa de crema.
A continuació, fem una altre capa de galetes i també les cobrim amb una capa de crema, i aixi fins arribar a dalt del tot del motlle. Ho deixem refredar, i en el moment de servir-ho, ho desmotllem, ho espolsem amb sucre i ho cremem amb l'ajud del bufador, i ja ho podem ficar a la safata de cartró i servir-ho a taula.
1h 10min
Etiquetes: La cuina de les postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3211 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.