Pastis de crema pastissera i galetes tipus maria

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre i mig de crema pastissera (la trobareu a les meves receptes)
  • Sucre
  • Dos paquets de galetes maria

Utensilis

Un motlle rodó desmotllable pel costat de 30 cms. aproximadament
Un bufador
Una safata de cartró rodona amb blonda
Una mànega pastissera amb un broc llis gran
Una espàtula metal·lica gran

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, fem una capa de galetes maria en el fons del motlle i tot seguit ho cobrim amb una capa de crema.
A continuació, fem una altre capa de galetes i també les cobrim amb una capa de crema, i aixi fins arribar a dalt del tot del motlle. Ho deixem refredar, i en el moment de servir-ho, ho desmotllem, ho espolsem amb sucre i ho cremem amb l'ajud del bufador, i ja ho podem ficar a la safata de cartró i servir-ho a taula.

1h 10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1592 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!