Pastís de formatge amb panses
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una tarrina de fromatge "Speisequark" de Danone
- Una placa de pasta fullada
- 100 g de sucre
- 1 cullerada sopera de Maicena
- 3 formatgets
- 2 iogurts naturals
- 3 ous
6 racions
Utensilis
Un motllo rodó
Elaboració
Comencem batent els ous amb el sucre.
Afegim la resta dels ingredients i ho batem tot amb el minipímer.
Untem un motllo amb mantega i el folrem amb la pasta fullada.
Tirem la barreja que hem fet dins el motllo, a sobre de la pasta fullada i la fiquem al forn, ja calent, durant uns 45 minuts, a 170 graus.
Quan treiem el pastís del forn, hi posem per sobre melmelada d'albercoc, que haurem escalfat abans, i el decorem amb panses i anous.
Podem pintar les anous amb una mica de melmelada.
Quan estigui fred, el podem ficar a la nevera o servir-lo natural
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3818 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.