Pastís de formatge amb panses

Ingredients

  • Una tarrina de fromatge "Speisequark" de Danone
  • Una placa de pasta fullada
  • 100 g de sucre
  • 1 cullerada sopera de Maicena
  • 3 formatgets
  • 2 iogurts naturals
  • 3 ous

6 racions

Utensilis

Un motllo rodó

Elaboració

Comencem batent els ous amb el sucre.
Afegim la resta dels ingredients i ho batem tot amb el minipímer.
Untem un motllo amb mantega i el folrem amb la pasta fullada.
Tirem la barreja que hem fet dins el motllo, a sobre de la pasta fullada i la fiquem al forn, ja calent, durant uns 45 minuts, a 170 graus.
Quan treiem el pastís del forn, hi posem per sobre melmelada d'albercoc, que haurem escalfat abans, i el decorem amb panses i anous.
Podem pintar les anous amb una mica de melmelada.
Quan estigui fred, el podem ficar a la nevera o servir-lo natural

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1599 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!