
Galetes de Llima
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 170 gr mantega pomada
- 56 gr sucre muscavado (pot substituir-se per sucre blanc)
- 56 gr sucre lustre
- La ratlladura de 1 llima
- El suc de mitja llima
- 1/4 culleradeta de sal
- 180 gr farina
Ingredients glacejat (opcional):
- 50 gr de sucre lustre tamisat
- La ratlladura de 1 llima
- El suc de mitja llima
20 racions
Elaboració
Batre bé la mantega amb els sucres (10 minuts). Incorporar la sal, la ratlladura de llima i el suc. Anar incorporant la farina fins que quedi una massa terrosa.
Posar un paper film sobre la superfície de la taula. Posar la massa sobre el film i fer un rul·lo.
Deixar en el frigorífic al menys una hora.
Passat el temps de repòs, tallar el rul·lo en rodanxes d’un gruix de 0,5 cm aproximadament.
Pre-escalfar el forn a 180º i cobrir una safata de forn amb paper de forn. Posar les galetes a la safata deixant bastant separació entre elles.
Fornejar uns 10 minuts aproximadament. Transferir les galetes a una reixeta i deixar refredar completament abans de posar el glacejat de llima per sobre.
Compte que al treure les galetes del forn estaran encara una mica tendres però al refredar-se s’en endureixen completament.
Per fer el glacejat, barrejar bé tots els ingredients procurant que no quedin grumolls de sucre.
30min
Etiquetes:
Galetes Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1792 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Ara mateix la miro! Gràcies Quim
Moltes gràcies Quim! Si la fas ja em diràs que tal ha sortit :-) i si tens alguna pregunta no dubtis en contactar-me. Salut!
Moltísimes gràcies Quim :-) La penjaré aquest cap de setmana :-) Una abraçada per tu tambè