Galetes de Llima

Ingredients

  • 170 gr mantega pomada
  • 56 gr sucre muscavado (pot substituir-se per sucre blanc)
  • 56 gr sucre lustre
  • La ratlladura de 1 llima
  • El suc de mitja llima
  • 1/4 culleradeta de sal
  • 180 gr farina

Ingredients glacejat (opcional):

  • 50 gr de sucre lustre tamisat
  • La ratlladura de 1 llima
  • El suc de mitja llima

20 racions

Elaboració

Batre bé la mantega amb els sucres (10 minuts). Incorporar la sal, la ratlladura de llima i el suc. Anar incorporant la farina fins que quedi una massa terrosa.
Posar un paper film sobre la superfície de la taula. Posar la massa sobre el film i fer un rul·lo.
Deixar en el frigorífic al menys una hora.
Passat el temps de repòs, tallar el rul·lo en rodanxes d’un gruix de 0,5 cm aproximadament.
Pre-escalfar el forn a 180º i cobrir una safata de forn amb paper de forn. Posar les galetes a la safata deixant bastant separació entre elles.
Fornejar uns 10 minuts aproximadament. Transferir les galetes a una reixeta i deixar refredar completament abans de posar el glacejat de llima per sobre.
Compte que al treure les galetes del forn estaran encara una mica tendres però al refredar-se s’en endureixen completament.
Per fer el glacejat, barrejar bé tots els ingredients procurant que no quedin grumolls de sucre.

30min


Recepta de cuina de Galetes de Llima
per Mayte Deza
Recepta de cuina de Galetes de Llima
per Mayte Deza

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2047 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: