Mousse de fetge de pollastre

Ingredients

  • 300 gr de fetges de pollastre
  • 40 gr de creme fraiche (pot substituir-se per nata)
  • 1 ceba mitjana
  • 125 gr de mantega
  • 30 ml de brandy (conyac)
  • Sal – pebre

8 racions

Elaboració

Posar la "creme fraiche" en un bol i amb la ajuda d’una batedora de barnilles muntar-la lleugerament i reservar-la a la nevera.
Pelar i picar molt finament la ceba. Posar una paella a foc mig i fondre 1/3 de la mantega (deixar la resta de la mantega fora de la nevera per que estigui ben toveta). Afegir la ceba tallada i sofregir-la uns 10 minuts a foc lent remenant de tant en tant.
Incorporar els fetges de pollastre a la paella. Salpebrar i sofregir a foc lent 10 minuts més junt amb la ceba. Flamejar amb el brandy. Apartar del foc i deixar refredar.
Posar en el vas de la batedora els fetgets, la ceba, els sucs de la cocció i la resta de la mantega. Triturar fins a aconseguir una barreja suau i homogènia. Afegir la creme fraiche reservada i tornar a batre uns segons per incorporar-la bé.
Omplir una terrina (o uns ramenquins o pots de vidre) amb la mousse de fetgets. Tapar amb film i deixar reposar en la nevera al menys una nit abans de servir-ho.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

760 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Mayte, si vas a les meves receptes podràs veure la meva recepta del meu fuagràs casolà, que és una altre manera de fer-lo, que també et pot semblar interessant.
Rep una abraçada.
Quim Lleonart.
Mayte Deza diu:
Ara mateix la miro! Gràcies Quim


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!