Flam de préssec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 280 gr de préssec de vinya pelat
  • 370 gr de llet condensada
  • 200 ml de llet
  • 3 ous
  • Per el caramel: 100 gr de sucre / 1 cullerada d'aigua / el suc de mitja llimona

8 racions

Elaboració

Primer preparar el caramel. Posar en un potet el sucre, l’aigua i el suc de llimona i deixar a foc mig fins que el sucre es dissolgui i es formi un caramel d’un bonic color daurat avellana. Fer això amb molta compta ja que el sucre es crema ràpid i amarga.
Repartir el caramel en els 8 motllos de flam i deixar refredar.
Pelar els préssecs i picar la meitat en daus petits. Repartir els trossets sobre el caramel ja fred.
Batre els ous com si fos per truita, i sense deixar de batre incorporar la llet condensada i la llet normal.
Passar l’altre meitat del préssecs per la picadora i afegir a la mescla anterior.
Repartir la crema de préssec por els motllos i cuaiar-los al forn al bany maria a 180º aproximadament 30minutss.
Retirar del bany i deixar refredar completament.
Desemmotllar quan estiguin completament freds i servir (si es vol) acompanyats d’una mica de nata muntada (sense sucre).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

971 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!