Tallarines Aglio e Olio

Ingredients

  • 8 alls
  • 100 ml d’oli d’oliva verge extra Arbequina
  • 2 bitxos
  • 160 gr de tallarines
  • Julivert
  • 1 fulla de llorer
  • 2 culleradetes d'orenga
  • Sal – pebre blanc
  • Aigua per coure la pasta
  • Formatge parmesà ratllat (opcional)

2 racions

Elaboració

Pelar els alls. Tallar-los en lamines. Rentar i picar molt fi el julivert.
Posar una paella a foc molt suau amb l’oli. Incorporar el alls tallats i els bitxos. Deixar que es confitin, remenant de tant en tant, fins que agafin un to daurat clar.
Quan els alls estiguin daurats, retirar la paella del foc i afegir el julivert i l’orenga.
Escalfar aigua en una olla gran amb sal i la fulla de llorer. Quan arrenqui el bull afegir les tallarines i coure a foc viu el que indiqui el fabricant deixant la pasta al dente.
Escórrer la pasta amb un colador i passar-la a la paella. Portar la paella al foc i assaonar amb una mica de sal i pebre. Barrejar be i servir immediatament amb fortmatge parmesà ratllat si es vol.

30min


Recepta de cuina de Tallarines Aglio e Olio

Es tot el que necesites per fer aquest plat de pasta
per Mayte Deza

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

776 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!