Tallarines Aglio e Olio
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 alls
- 100 ml d’oli d’oliva verge extra Arbequina
- 2 bitxos
- 160 gr de tallarines
- Julivert
- 1 fulla de llorer
- 2 culleradetes d'orenga
- Sal – pebre blanc
- Aigua per coure la pasta
- Formatge parmesà ratllat (opcional)
2 racions
Elaboració
Pelar els alls. Tallar-los en lamines. Rentar i picar molt fi el julivert.
Posar una paella a foc molt suau amb l’oli. Incorporar el alls tallats i els bitxos. Deixar que es confitin, remenant de tant en tant, fins que agafin un to daurat clar.
Quan els alls estiguin daurats, retirar la paella del foc i afegir el julivert i l’orenga.
Escalfar aigua en una olla gran amb sal i la fulla de llorer. Quan arrenqui el bull afegir les tallarines i coure a foc viu el que indiqui el fabricant deixant la pasta al dente.
Escórrer la pasta amb un colador i passar-la a la paella. Portar la paella al foc i assaonar amb una mica de sal i pebre. Barrejar be i servir immediatament amb fortmatge parmesà ratllat si es vol.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3530 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.