Pollastre al forn amb llima i farigola
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 quarts de pollastre tallats en cuixa i contracuixa
- 20 ml de vinagre balsàmic de Mòdena
- 20 ml de suc de llima
- 1 cullerada de farigola llimonera
- 1 cullerada de flocs d’ají molido
- 1 gra de all
- La ratlladura de una llima
- Sal - pebre - oli d’oliva verge extra
4 racions
Elaboració
Posar el bol el pollastre i assaonar-lo amb sal i pebre. Afegir la farigola, un bon raig d'oli i els flocs de ají així com l'all tallat de manera grosera i la ratlladura de llima. Deixar marinar un parell de hores a la nevera tapat amb film.
Pre-escalfar el forn a 195º. Mentre s’escalfa, afegir el vinagre i el suc de llima al pollastre i barrejar be.
Posar el pollastre i la marinada en una safata per forn i rostir 25 minuts amb la pell cap avall. Donar la volta al pollastre i tornar a rostir 20 minuts més fins que la pell estigui ben daurada i cruixent.
Notes
Si es vol aprofitar per fer un plat únic, pelar un parell de patates i cebes i tallar las en trossos grossos. Salpebrar i afegir a la safata de forn amb el pollastre per que es facin conjuntament.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1923 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Ara mateix la miro! Gràcies Quim
Moltes gràcies Quim! Si la fas ja em diràs que tal ha sortit :-) i si tens alguna pregunta no dubtis en contactar-me. Salut!
Moltísimes gràcies Quim :-) La penjaré aquest cap de setmana :-) Una abraçada per tu tambè