Pollastre al forn amb llima i farigola

Ingredients

  • 4 quarts de pollastre tallats en cuixa i contracuixa
  • 20 ml de vinagre balsàmic de Mòdena
  • 20 ml de suc de llima
  • 1 cullerada de farigola llimonera
  • 1 cullerada de flocs d’ají molido
  • 1 gra de all
  • La ratlladura de una llima
  • Sal - pebre - oli d’oliva verge extra

4 racions

Elaboració

Posar el bol el pollastre i assaonar-lo amb sal i pebre. Afegir la farigola, un bon raig d'oli i els flocs de ají així com l'all tallat de manera grosera i la ratlladura de llima. Deixar marinar un parell de hores a la nevera tapat amb film.
Pre-escalfar el forn a 195º. Mentre s’escalfa, afegir el vinagre i el suc de llima al pollastre i barrejar be.
Posar el pollastre i la marinada en una safata per forn i rostir 25 minuts amb la pell cap avall. Donar la volta al pollastre i tornar a rostir 20 minuts més fins que la pell estigui ben daurada i cruixent.

Notes

Si es vol aprofitar per fer un plat únic, pelar un parell de patates i cebes i tallar las en trossos grossos. Salpebrar i afegir a la safata de forn amb el pollastre per que es facin conjuntament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1125 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!