Mini Milks de coco (polos de coco i llima)

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: celíaca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 ml de llet de coco
  • 50 gr de sucre
  • 50 ml de suc de llima
  • La ratlladura de 2 llimes

6 racions

Elaboració

Rentar be les llimes i ratllar la pell ben fina amb una microplane (o un ratllador que permeti ratllar molt fina la pell de les fruites). Exprimir-les i si es vol colar el suc (no canvia el gust però queda més net).
Posar la llet de coco (millor freda de la nevera) en el got de la batedora. Afegir el sucre, el suc de llima i la ratlladura. Batre molt be.
Passar la barreja a un got medidor i omplir amb compte els motllos de polo. Deixar en el congelador una horeta. Treure els motllos i inserta el "palito". tornar a deixar en el congelador fins que estiguin totalment congelats. (millor d’un dia per l’altre)
Per desemmotllar els gelats després de treure’ls del congelador, passar els motllos per aigua tèbia per la base i els laterals


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2093 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: