Mini Milks de coco (polos de coco i llima)

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: celíaca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 ml de llet de coco
  • 50 gr de sucre
  • 50 ml de suc de llima
  • La ratlladura de 2 llimes

6 racions

Elaboració

Rentar be les llimes i ratllar la pell ben fina amb una microplane (o un ratllador que permeti ratllar molt fina la pell de les fruites). Exprimir-les i si es vol colar el suc (no canvia el gust però queda més net).
Posar la llet de coco (millor freda de la nevera) en el got de la batedora. Afegir el sucre, el suc de llima i la ratlladura. Batre molt be.
Passar la barreja a un got medidor i omplir amb compte els motllos de polo. Deixar en el congelador una horeta. Treure els motllos i inserta el "palito". tornar a deixar en el congelador fins que estiguin totalment congelats. (millor d’un dia per l’altre)
Per desemmotllar els gelats després de treure’ls del congelador, passar els motllos per aigua tèbia per la base i els laterals


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

615 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!