Minipizzes de carbassó

Ingredients

  • Carbassó
  • Tomaquet xerri
  • Bonitól del Nord
  • Ous de guatlla
  • Formatge de cabra fresc
  • Orenga

Elaboració

En una safata de forn, posem les rodanxes de carbassó.
Tallem el tomaquet a rodanxes i fem una capa,
El bonitól lo mateix.
Els ous de guatlla, que haurem bullit previament, també a rodanxes.
Tapem amb el formatge de cabra i espolsem orenga al damunt, i ja ho podem gratinar per desfer-lo.

20min

Notes

Com sempre dic, en el mon de les pizzes, els ingredients depenen de la fantasia de cadascú., jo ho he provat de diverses maneres, amb bon resultat, peró la que us presento aqui, va triomfar en un sopar amb convidats.
La gracia està en la base


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

3280 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: