Minipizzes de carbassó

Ingredients

  • Carbassó
  • Tomaquet xerri
  • Bonitól del Nord
  • Ous de guatlla
  • Formatge de cabra fresc
  • Orenga

Elaboració

En una safata de forn, posem les rodanxes de carbassó.
Tallem el tomaquet a rodanxes i fem una capa,
El bonitól lo mateix.
Els ous de guatlla, que haurem bullit previament, també a rodanxes.
Tapem amb el formatge de cabra i espolsem orenga al damunt, i ja ho podem gratinar per desfer-lo.
Bon profit.

20min

Notes

Com sempre dic, en el mon de les pizzes, els ingredients depenen de la fantasia de cadascú., jo ho he provat de diverses maneres, amb bon resultat, peró la que us presento aqui, va triomfar en un sopar amb convidats.
La gracia està en la base


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1625 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!