Pebrots farcits de patata i ceba
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de:
Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 pebrots verds mitjans,
- 1 ou,
- Patates,
- Ceba,
- Oli i sal.
4 racions
Elaboració
En una paella amb oli es fregeixen les patates amb la ceba i sal, com si anéssim a fer una truita.
Es fregeixen a foc lent perquè es puguin aixafar bé.
Es passen a un colador i que s'escorrin, prement amb la forquilla perquè quedi una massa en la qual afegim l'ou batut i barregem bé.
Agafem els pebrots i ja rentats i secs, se'ls talla la part de la cua.
Es comencen a omplir amb les patates que tenim escorrent i es deixa com un centímetre sense omplir.
Preparem una paella amb oli i es van fregint de manera que no es cremin ni trenquin.
Es van traient i es posen a escórrer en paper de cuina.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1668 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


