Lasanya de tonyina i verdures

Ingredients

  • 9 plaques de lasanya
  • 150g de tonyina
  • Tomàquet fregit
  • 1 ceba
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 pastanaga
  • 2 alls
  • 500ml de llet
  • 40g farina
  • 50g mantega
  • Sal
  • Pebre
  • Nou moscada
  • Oli d'oliva.

4 racions

Elaboració

En primer lloc posarem a bullir les plaques de la lasanya. Mentres les plaques es cuinen, posem un rajolí d’oli en una cassola i evoquem les verdures tallades i deixem que es daurin una mica. Afegim una mica de salsa de tomàquet i donem unes voltes, salpebrem i afegim la tonyina (ben escorreguda).
Per fer la beixamel; posem la mantega al foc en un cassó que es desfasi. Afegim la farina i cuinem un parell de minuts. Anem afegint la llet calenta i remenant (afegim poc a poc, quan la farina absorbeixi la llet, en posem una mica més). Salpebrem i afegim una mica de nou moscada.
Posem una fina capa de salsa al fons del recipient. Sobre 3 plaques de lasanya, sobre les verduretes amb la tonyina, sobre 3 plaques de lasanya, sobre més farciment i per finalitzar 3 plaques més. Sobre les ultimes plaques posarem la beixamel i una mica de formatge parmesà per sobre.
Ho ficarem al forn a uns 200ºC fins que es dauri el formatge.

40min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1077 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Montse Caballero diu:
jolin, quina pinta! Fantastica!
Quim Lleonart diu:
Amiga Marta, si vas a les meves receptes, veuras la recepta " la meva beixamel", ës una beixamel feta amb ceba que té un toc diferenciat. Si la vols provar, ja ho saps!. Rep una abraçada. Quim.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!