Pebrots del piquillo farcits de lluç

Ingredients

  • 36 pebrots del piquillo
  • 400 g de filets de lluç sense pell
  • 1 patata
  • 2 cullerades de farina
  • 250 ml de llet
  • 2 grans d'all
  • 1 pot de salsa de tomàquet fregit
  • Oli, sal i pebre blanc

8 racions

Elaboració

Peleu i renteu la patata, talleu-la a trossos i bulliu-la amb aigua salada fins que estigui cuita.
Piqueu els alls i daureu-los en una mica d'oli en un cassó.
Afegiu-hi la farina, deixeu-la coure uns minuts, tot remenant amb un batedor de varilles i aboqueu-hi la llet. Deixeu-ho coure a foc mitja uns minuts, sense deixar de remenar.
Renteu el lluç, eixugueu-lo amb paper de cuina. Trossegeu-lo i afegiu-lo a la beixamel. Prosseguiu la cocció uns minuts més.
Passeu-ho per la batedora elèctrica junt amb la patata escorreguda, fins que quedi una pasta ben fina.
Escorreu els pebrots, retireu les llavors que tinguin i ompliu-los amb el preparat anterior quan sigui una mica tebi amb una cullereta o amb la mànega pastissera.
Calenteu la salsa de tomàquet i repartiu-la als plats. Col·loqueu-hi els pebrots i empolseu-los amb pebre .

35min

Notes

Podeu fer-ne la mitad de la recepta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1785 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: