Mandonguilles farcides amb tomàquets Cherry

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g de carn picada
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 1 ou
  • 40 g de pa ratllat
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre
  • Pebre vermell
  • 12 - 18 tomàquets cherry

Salsa de tomàquet:

  • 500 g de tomàquets
  • 1 ceba mitjana
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre
  • Romero en pols

4 racions

Elaboració

Barreja la carn picada amb la mostassa, el ou i el pa ratllat, condimenta amb sal, pebre i pebre vermell.
Divideix la carn en porcions, segons la mida dels tomàquets cherry.
Pren una porció de carn picada y posa al centre de la mandongilla 1 tomàquet cherry, formant amb les mans una bola ben rodoneta.
Els tomàquets han d'estar completament secs, en cas contrari la massa no agafa be amb el tomaquet.
Fregeix les mandonguilles en una paella amb oli de fregir la carn, a foc mitjà, durant uns 10 minuts y es reserven.
Per a la salsa de tomàquet es fa a la part superior del tomaquet una creu, submergir amb una escumadora en aigua bullint fins que la pell és separi, posar sota el aigua freda, pelar els tomàquets i tallar a daus.
Pela la ceba i talla-la ben fina.
Fregeix en una paella la ceba, afegir els tomàquets tallats en daus, fregir a foc mitja durant uns minuts i assaonar al gust.
Calenta les mandonguilles amb la salsa de tomàquet.
Serveix amb spaghetti o amb la teva pasta preferida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1682 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: