Truita de patates amb pebrots del piquillo i tonyina

Ingredients

  • 3 patates
  • 1 ceba
  • 4 ous
  • 4 pebrots del piquillo
  • 1 llauna de tonyina
  • Oli i sal

6 racions

Elaboració

Peleu i talleu la ceba petita. Poseu-la en un recipient que pugui anar al microones amb una mica d’oli. Feu-la coure uns 3 minuts.
Peleu les patates, talleu-les com per fer truita. Barregeu-les amb la ceba, torneu a posar-ho al microones durant 5 minuts. Remeneu-ho i conecteu 5 minuts més.
Poseu oli en una paella. Aboqueu-hi les patates i la ceba que haurem adelantat la cocció i deixeu-les coure fins que estiguin toves.
Talleu els pebrots a trossets petits i poseu-los a la paella junt amb les patates. Barregeu-ho tot bé. Aboqueu-ho en un col•lador perquè tregui tot l’oli.
En un bol, bateu els ous, poseu-hi sal, la tonyina esmicolada i les patates amb els pebrots. Barregeu-ho tot bé i aboqueu-ho a la paella per fer la truita, (amb poc oli). Doneu-li voltes fins que estigui cuita per tots dos costats.

1h 10min

Notes

Jo sempre hi poso una mica de llevat en pols en els ous, així queda més esponjosa


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1668 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: