Aletes de pollastre amb samfaina

Ingredients

  • Dotze aletes de pollastre
  • La meva samfaina [Veure recepta]
  • Vi blanc
  • Vi negre
  • Conyac
  • Oli d'oliva
  • Sis alls sense pelar
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Una safata fonda, per anar al forn
Una cassola de terrissa
Uns estalvis de vímet
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, netegem les ales i els hi tallem les puntes.Seguidament, les fiquem a la safata per anar al forn, les salpebrem, els hi afegim dues fulles de llorer i els alls aixafats.
Tot seguit, afegim: un bon raig de vi blanc, un raig de conyac, força oli d'oliva i un rajolí d'aigua, i ho enfornem a 180º, fins que les aletes són gairebé cuites.
A part, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i tot seguit hi afegim les aletes, corregim de sal, i deixem que acabi de coure tot plegat uns vint minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1454 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: