Torrades amb pebrot escalivat i anxoves

Ingredients

  • 2 llesques grans de pa de pages rodó
  • 1 pebrot vermell gran
  • 14 anxoves del Cantàbric de llauna
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre ( opcional )

2 racions

Elaboració

Per fer el pebrot escalivat:

-Rentem els pebrots amb aigua.
- Els posem dins d'una safata.. Ho salpebrem i hi posem un bon raig d'oli d'oliva.
- Amb el forn precalentat a 250ºC, hi posem la safata. Deixem la cocció a aquesta temperatura.
-Esperem que s'hagin ben torrat de la part superior. Traiem la safata del forn i, amb l'ajut d'una cullera intentant no destruir el pebrot, els anem girant perquè totes la pell quedi torradeta.
-Un cop el pebrot ha quedat entre torrat i ennegrit, ho traiem del forn i ho deixem reposar. Hem de tenir en compte de no deixar-los refredar gaire i netejar-los tot traient-los-hi la pell encara una mica calents.
- Fem tires i els reservem

A continuació:

-Torrem les dues llesques de pa .
- Posem a les llesques una mica de sal i oli
- Sobre les llesques de pa, anem alternant: una tira de pebrot escalivat i una anxova. Hi posem un petit raig d’oli.
- Opcional posar-hi una mica de pebre.
- Ja es pot servir. Es considera un primer plat.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1900 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: