Ous remenats, amb gírgoles i alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un manat d'alls tendres
  • Vuit ous
  • 300 grams de gírgoles
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Quatre llesques de pa de motlle
  • Julivert picolat

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim: les gírgoles tallades a juliana, i els alls tendres, tallats també a juliana. Ho espolsem amb un xic de sal, i ho reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim les llesques de pa de motlle, tallades en triangles. Un cop fregides, les reservem damunt un paper de cuina.
Seguidament, batem els ous, hi afegim un polsim de sal, i ho afegim a la paella amb les gírgoles, i els alls tot remenant amb una espàtula de fusta.
Quan ho tenim cuit al nostre gust, ho posem en el plat, fent una muntanyeta en el centre, i posem els triangles de pa, en els costats.
Tot seguit, espolsem amb julivert molt picolat pel damunt, i ja ho podem servir a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3175 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: