Ous remenats, amb gírgoles i alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un manat d'alls tendres
  • Vuit ous
  • 300 grams de gírgoles
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Quatre llesques de pa de motlle
  • Julivert picolat

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim: les gírgoles tallades a juliana, i els alls tendres, tallats també a juliana. Ho espolsem amb un xic de sal, i ho reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim les llesques de pa de motlle, tallades en triangles. Un cop fregides, les reservem damunt un paper de cuina.
Seguidament, batem els ous, hi afegim un polsim de sal, i ho afegim a la paella amb les gírgoles, i els alls tot remenant amb una espàtula de fusta.
Quan ho tenim cuit al nostre gust, ho posem en el plat, fent una muntanyeta en el centre, i posem els triangles de pa, en els costats.
Tot seguit, espolsem amb julivert molt picolat pel damunt, i ja ho podem servir a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3379 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: