Truita de porro amb carn picada de vedella

Ingredients

  • 3 Porros
  • 750g de Carn Picada de Vedella
  • 6 Ous
  • 1 Got de vi blanc
  • Sal
  • Oli

8 racions

Elaboració

1. Feu una incisió al llarg del porro i passeu-lo per sota l'aigua per treure la sorra que hi pugui haver quedat.
2. Talleu el porro ben finet i poseu-lo en una paella que tindreu al foc amb un rajolí d'oli, amb una mica de sal perquè ajudi a coure's. Deixeu sofregir durant 10 minuts.
3. Quan hagin passat aquests 10 minuts poseu la carn, i deixeu-ho tot fins que la carn canvïi de color, aproximadament 10 minuts.
4. Poseu un got de vi i deixeu reduïr durant 20 minuts.
5. Bateu els ous, i el que heu sofregit, després d'haver-ho deixat refredar una mica ho poseu a l'ou i ho barregeu bé.
6. Passeu un paper absorbent per la paella per treure l'excés d'oli i poseu la barreja.
7. Amb una espàtula aneu desenganxant i gireu la truita amb una tapa quan veieu que l'ou ha quallat bé, i després ho deixeu quallar per l'altre costat.
8. Quan ha quallat bé, ja ho podreu servir.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2324 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: