Tonyina vermella a la planxa amb juliana de verdures

Categoria:
Recepta per
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 llom de tonyina fresca d’uns 200g
  • Juliana de verdures comprada congelada ( pastanaga, carbassĂł, mongeta tendra, pebrot,... )
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • All i julivert picant

1 racions

ElaboraciĂł

-Posem la planxa al foc, un cop calenta i posem sal a sobre.
-Agafem el tall de tonyina . A cada costat hi posem oli d’olica ( podem fer servir un pincell ).
-Posem el llom de tonyina a la planxa i uns minuts abans de treure-la del foc, i posem per sobre l'all i julivert picats.
-Perquè no quedi reseca ha de quedar una mica crua . Per tant, el temps de cocció és d’uns 3 minuts per costat. Depen de qui se l’hagi de menjar . Jo, amb 2 minuts per costat en tinc prou.
-Al mateix temps que la tonyina, fem la juliana de verdures.
-Afegim el producte, directament congelat, en una paella amb una mica d'oli ben calent en petites quantitats. Saltegem a foc fort, aproximadament de 4 a 5 minuts. No t'oblidis de posar-hi sal.
-D’acompanyament, també podem posar-hi : amanida, salsa de soja,…

8min

Notes

La tonyina ĂŠs un peix blau que es consumeix fresc o en conserva. ContĂŠ olis omega-3 molt importants pel cos i ĂŠs molt nutritiva.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Tonyina vermella a la planxa amb juliana de verdures

Enllaça aquesta recepta:

2078 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!