Samfaina amb carn picada i bolets

Ingredients

Ingredients per la samfaina:

  • 2 Pebrots vermells
  • 1 Ceba
  • 1 Albergínia
  • 1 Carbassó
  • 200 g.de tomàquet fregit
  • Oli i sal

Ingredients per la carn picada i els bolets:

  • 350 g de carn picada barrejada ( porc i vedella )
  • 250 g de barreja de bolets ( rovellons, ceps, rossinyols, …)
  • Oli,sal i all laminat

2 racions

Elaboració

-Per un costat fem la samfaina:

Es tallen els pebrots, les cebes, l’albergínia i el carbassó a trocets petits. Fiquem el pebrot i la ceba en una paella amb l’oli calent i ho deixem que es vagi fent poc a poc. A mig coure hi afegim l’albergínia i el carbassó, es sala tot. Quan l’albergínia i el carbassó estiguin cuits s’hi posa el tomàquet fregit i llestos.
-Mentre fem la samfaina , netejem els bolets i els saltejem amb una mica d’oli d’oliva , all laminat i sal. Els reservem.
-Seguidament, fem la carn picada en una paella amb una mica d’oli i sal , anem remenant fins que quedi daurada ( opcional , més o menys cuita )
-Per acabar, ho barrejem tot , ho saltejem 5 minuts i ja es pot servir. En aquest cas , de bolets només tenia rovellons.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1152 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!