Minipizzes de pa de sègol

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 8 llesques de pa de ségol tallades primes
  • Sofregit de tomaquet
  • Xampinyons laminats crus i tallats petits
  • Pernil dolç tallat a retalls petits
  • Olives negres a rodanxes
  • Tonyina clara al natural (amb aigua)
  • Formatge Mozzarela de bola de la que va amb bossa i aigua
  • Orenga

4 racions

Elaboració

En una plata, hi posem una bona racció de sofregit de tomaquet, i tot seguit hi posem les llesques de pa de sègol per que quedin ben empapades i s'estovin per les dues cares, deixar uns minuts.
Quan estiguin xopes, les posem en una plata de forn i comencem a fer capes sense cap ordre
Finalment ho cobrim amb la Mozzarela tallada a rodanxes fines i l'orenga, i ho posem al forn i retirant quan el formatge estigui fos i enrossit sense que es cremi.

20min

Notes

Logicament, els ingredients com a tota pizza, van en funció de la fantasia de cadascú, la gracia en aquest cas, està amb la base de pa de ségol


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1389 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Romà Garcia Talavera diu:
Nota. El sofregit, si el feu vosaltres mateixos a casa, no te res a veure amb el de botiga.
Jo quan en faig, procuro fer-ne una bona quantitat, (una cassola grossa de fang plena) i omplenar varis pots, i a la nevera amb una capa d´oli al damunt, es conserva bé.
Jo hi poso Tomaquet, pebrot vermell, i verd, ceba tendra, all, ametlla picada, pebre vermell dolç, sucre, sal, nou moscada rallada,
Tot passat per la batedora, i que faci "xup-xup" a foc baix.
Les proporcions a criteri vostre, pero es evident que el tomaquet es l´ingredient principal.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!