Pebrots farcits

Ingredients

  • 8 pebrots petits (morrons) que s'aguantin drets
  • 1 Petxuga de gall d'indi desossada
  • 1 petxuga de pollastre desossada
  • Espinacs congelats,
  • Panses de Corint
  • Pinyons
  • Bolets variats de pot
  • Llet evaporada "Ideal" (no m'agrada la nata líquida)
  • Formatge ratllat Enmental
  • Sal
  • Sucre (pel sofregit)
  • Oli

4 racions

Elaboració

Fer un sofregit en una cassola i cadascú ja tè la seva fórmula.
Quan estigui a punt, hi tirarem la carn previanent picada (a la botiga o a casa).
Deixarem que es vagi fent, i quan ja gairebé estigui hi barrejarem els espinacs,(ja descongelats), les panses i els pinyons, i farem un remenat de poca estona per acabar de fer la carn.
En una plata de forn, hi possarem els pebrots drets, que previament haurem escapçat per treure les llavors, i tot seguit els anirem farcin fins a dalt.
Els possarem al forn previament escalfat, i que es facin per sota, (la safata a baix de tot).
Quant ja estigin una mica tous, hi posarem el formatge i a mitja alçada els gratinarem.
La safata, de la mida justa, per que un pebrot aguanti l'altre i no es tombin.
Es convenient fer uns forats petits a la base dels pebrots, per que suin.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1963 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: