Llbrets de llom, farcits de pebrot escalivat i formatge de cabra

Ingredients

  • Llom de porc tallat a llibrets
  • Pebrot vermell escalivat, (millor fet nostre, que no de pot)
  • Formatge fresc de cabra.
  • Herbes aromátiques
  • Pa rallat
  • Oli

Elaboració

Es tant senzill com deliciós.
Agafem els llibrets e hi posem una làmina de pebrot o tires, lo mateix amb el formatge de cabra,
Un polsim d'herbes aromàtiques, i tot seguit els "soldem" amb escuradents per que no s'escapi el farcit.
Els arrebossem amb pa rallat i els posem a la paella amb un xic d'oli, i els fem al nostre gust (a mi m'agrada força cru)

20min

Notes

Jo ho he provat amb petxuga filetejada de pollastre i gall d'indi, i també amb bistec de vedella, i en tots casos es igual de bo amb els seus matisos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: