Mandonguilles de la reina

Ingredients

  • 500 grms. de carn de porc picada
  • 1 ou 2 cullerades de pa ratllat
  • 50 grms d'arros
  • 20 grms. de pinyons
  • 1 gra d'all
  • Julivert picat
  • 3/4 de litre de beixamel lleugera
  • 150 grms de formatge ratllat
  • Farina d'arros
  • Sal i pebre
  • Oli

5 racions

Elaboració

Bullim l'arros 15 minuts, refresquem i reservem.
Amanim la carn, amb sal un xic de pebre all i julivert picat, barrejem be.
Afegim l'ou, l'arros i els pinyons, barrejem tot i fem les mandonguilles no massa grans
les enfarinem amb farina d'arros i les fregim.
Les passem a una plata de forn, les cubrim amb la beixamel, posem el formatge ratllat i gratinem

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

856 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: