Arròs al curri amb pèsols al microones

Recepta fàcil per quan no es sap què fer per menjar. https://www.youtube.com/watch?v=KpJVT64rGMk

Ingredients

  • 1 Got d'arròs
  • 2 Gots d'aigua
  • 1 Llauna de pèsols en conserva
  • Oli
  • Curri en pols, quantitat al gust de cadascú

2 racions

Elaboració

1. Busqueu un bol que sigui apte per al microones.
2. Poseu un raig d'oli i un got d'arròs al bol, el contingut escorregut de la llauna de pèsols, el curri, i dos gots d'aigua. Compteu que si voleu fer més quantitat, per cada got d'arròs són dos d'aigua.
3. Poseu el bol al microones sense tapar, a màxima potència (el meu son 800 Watt) durant 20 minuts.
4. Quan ha acabat el microones, deixeu reposar amb la porta tancada durant cinc minuts, i llestos.

25min

Notes

Podeu utilitzar els condiments que volgueu i els ingredients que volgueu.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1172 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: