Sopa de miso amb quinoa

Ingredients

  • 2 litres d'aigua mineral
  • Miso hatcho (el fosc)
  • Quinoa
  • Pastanagues
  • Api en fulles (no tronc)
  • Ceba tendra o tambe es interessant el porro
  • Broquil
  • Alga Kombu (previament hidratada)

4 racions

Elaboració

En una olla posar l'aigua a bullir, i aleshores afegir les verdures tallades petites, la quinoa,i l'alga, durant 20 minuts, i compte que el broquil només pot bullir 10 minuts, ja que si no es desfà.
Apagar el foc, i en un bol o tassa a part amb 2 o 3 cullerots de brou, desfarem una cullerada sopera de miso, i tot seguit la posem a l'olla, i ho barregem tot plegat.
Deixem reposar 5 minuts i ja ho podem servir.
El miso mai pot bullir, ja que perd mólts dels seus nutrients
Aquesta recepta, te mólt bones propietats nutritives.

30min

Notes

Jo ho faig aixi, peró cadascu hi pot posar la seva fantasia en les verdures.
Alternatives a la quinoa: arrós, bulgur, blat sarraí, cous cous.
S'hi pot afegir cigrons, mongetes o llenties, i fins i tot mini-mandonguilles, per als no vegetarians, tot depen de la "potencia" que volguem a la recepta.
Soc un desastre per a les quantitats dels ingredients, i per tant ho deixo al vostre criteri.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2147 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: