Truita de shitake amb alls tendres

Ingredients

  • Ous ecólogics, en que el dígit de la closca comença per "0" o com a mólt per "1"
  • Safata de bolets shitake frescos, (no dels secs que cal hidratar i ves a saber de quan son collits)
  • Manat d'alls tendres.
  • Oli del millor
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una paella, amb un xic d'oli verge extra, fregim els bolets i els alls tendres tallats petits i tot remenant, quan estiguin al punt, hi posem els ous batuts i fem la típica truita.
No te cap secret.

20min

Notes

A diferencia de moltes triutes, aquesta es millor menjar-la calenta que no pas freda.
Compte amb el shitake, que és un bolet mol "potent", i a lo millor no es posa bé a tothom, pero les seves propietats son espectaculars.
Com sempre, soc negat en el tema de les quantitats, i per tant ho deixo al vostre criteri.
El contrast de gustos no deixa indiferent a ningú.
De tal manera ho faig jo, i axí us ho explico.
Bon profit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1991 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: