Truita de bacallà i ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 grams de bacallà esqueixat, dessalat.
  • Quatre ous batuts
  • Una ceba grossa, picolada
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim la ceba, a foc ben baix. Quan és cuita, afegim el bacallà, hi donem unes voltes, i ho afegim en un bol, junt amb els ous batuts.
En una paella amb oli d'oliva, fem una truita rodona, per dues persones.

40min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3642 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: