Peus de porc al forn
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						Recepta per olla a pressió
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 3 peus de porc tallats per la meitat
- Pa ratllat
- Sal, pebre negre, llorer, all i julivert
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Olla a pressió, forn i grill
Elaboració
							Socarrimar els peus per tal de deixar-los sense cap pèl.
Netejar molt bé sota l'aixeta sobre tot entremig de l'únic dit.
Posar els peus dins l'olla a pressió amb sal, 6 grans de pebre negre i una o dues fulles de llorer i deixar-los coure 15 o 20 minuts en funció de l'olla.
Un cop bullits, escorre'ls i disposar-los en una plata per a forn.
Espolsar-los amb pa ratllat.
Trinxar l'all i el julivert menut i repartir-lo per sobre dels peus.
Tornar a posar una mica de pa ratllat per sobre.
Escalfar el forn dalt i baix a 200 graus i quan veiem que estan sequets, apujar el forn a 250 graus només a dalt per tal de gratinar-los.
Anar amb molta cura que no es cremi gaire l'all
														
 1h
 1h 
Notes
Menjar sols o acompanyats d'una bona amanida, barreja de bolets o patata al caliu.
 Etiquetes: 
						Carn de porc
 
						Etiquetes: 
						Carn de porc  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6287 visites.
 6287 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram