Peus de porc al forn

Ingredients

  • 3 peus de porc tallats per la meitat
  • Sal, pebre negre, llorer, pa ratllat, all i julivert

2 racions

Utensilis

Olla a pressió, forn i grill

Elaboració

Socarrimar els peus per tal de deixar-los sense cap pèl
Netejar molt bé sota l'aixeta sobre tot entremig de l'únic dit
Posar els peus dins l'olla a pressió amb sal, 6 grans de pebre negre i una o dues fulles de llorer i dexar-los coure 15 o 20 minuts en funció de l'olla
Un vol bullits, escòrre'ls i disposar-los en una plata per a forn
Espolsar-los amb pa ratllat
Trinxar l'all i el julivert menut i repartir-lo per sobre dels peus
Tornar a posar una mica de pa ratllat per sobre
Escalfar el forn dalt i baix a 200 graus i quan veiem que estan sequets, apujar el forn a 250 graus només a dalt per tal de gratinar-los
Anar amb molta cura que no es cremi gaire l'all

1h

Notes

Una bona amanida
Barreja de bolets
Patata al caliu


Recepta de cuina de Peus de porc al forn

Abans d'enfornar
per Bruguers Sanou

Recepta de cuina de Peus de porc al forn

A punt per emplatar
per Bruguers Sanou

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1403 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!