Peus de porc al forn
Categoria:
Carns
Recepta per olla a pressió
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 peus de porc tallats per la meitat
- Pa ratllat
- Sal, pebre negre, llorer, all i julivert
2 racions
Utensilis
Olla a pressió, forn i grill
Elaboració
Socarrimar els peus per tal de deixar-los sense cap pèl.
Netejar molt bé sota l'aixeta sobre tot entremig de l'únic dit.
Posar els peus dins l'olla a pressió amb sal, 6 grans de pebre negre i una o dues fulles de llorer i deixar-los coure 15 o 20 minuts en funció de l'olla.
Un cop bullits, escorre'ls i disposar-los en una plata per a forn.
Espolsar-los amb pa ratllat.
Trinxar l'all i el julivert menut i repartir-lo per sobre dels peus.
Tornar a posar una mica de pa ratllat per sobre.
Escalfar el forn dalt i baix a 200 graus i quan veiem que estan sequets, apujar el forn a 250 graus només a dalt per tal de gratinar-los.
Anar amb molta cura que no es cremi gaire l'all
1h
Notes
Menjar sols o acompanyats d'una bona amanida, barreja de bolets o patata al caliu.
Etiquetes: Carn de porc Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5633 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.