ClafoutĂ­ de cireres

Categoria:
Recepta per
EstaciĂł:  

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 500 gr de cireres madures
  • 100 gr de sucre (jo utilitzo el morè integral)
  • 125 gr de farina
  • 3 ous
  • 125 ml de llet (mig got)
  • Sucre en pols
  • Mantega
  • Sal

6 racions

ElaboraciĂł

Rentem les cireres i treiem les cuetes.
Les posem en un bol i aboquem la metitat del sucre i ho reixem reposar un mĂ­nim de 30 minuts.
Untem la plata d'anar al forn (la que tingueu) amb mantega i hi posem les cireres (en aquest cas no he tret els pinyols).
Prescalfem el forn a 180 graus.
En un altre bol hi posem la farina tamissada, el polsim de sal, la resta del sucre, els 3 ous ja batuts i ho barregem tot molt bĂŠ.
A continuaciĂłn afegim la llet i seguim remenant fins veure que tot estĂ  ben lligat.
Ara ĂŠs el moment d'afegir la barreja a la plata on tenim les cireres i enfornar durant 30-40 minuts.
Com sempre, per saber si el pastĂ­s estĂ  cuit, clavarem un escuradents o la punteta d'un ganiven i si surt sec ja ho tindrem fet.
Un cop fet deixarem refredar i desprÊs empolvorarem amb el sucre glaç.

Notes

No he tret el pinyol de les cireres ja que els pinyols, quan es couen, afegeixen aroma a la pasta.
Si creieu que pot ser un destorb el pinyol o per por que les criatures se l'empassin podeu treure'l sense cap problema.
Important que les cireres siguin molt madures.
Podem servir el tall de pastĂ­s amb una mica de gelat de vainilla o nata.


Recepta de cuina de ClafoutĂ­ de cireres

Un vol acabada
per Bruguers Sanou

Recepta de cuina de ClafoutĂ­ de cireres

Les cireres macerades amb la meitat del sucre
per Bruguers Sanou

Recepta de cuina de ClafoutĂ­ de cireres

A punt per enfornar
per Bruguers Sanou

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxida a: ClafoutĂ­ de cireres

Enllaça aquesta recepta:

1554 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


1 comentaris:

Goretti sarra diu:
Avui he fet aquesta recepta, bonissima. Moltes gracies per compartir-la.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!