Espardenya de Pagès, blanc i negre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llesca de pa de Pagès de mig, ( D.O. pà de pagès català)
  • 200 grams, de botifarra culana, negre
  • 200 grams, de botifarra culana, blanca
  • Un tomacó
  • Un all pelat
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Primer de tot, torrem el pa, el freguem amb l'all, i el tomacó, i el reguem amb oli d'oliva.
Tot seguit, posem la botifarra negre, tallada a rodelles, ben posada, des de el centre, fins a la punta de la llesca. Després, fem el mateix amb la botifarra blanca, i un cop ben repartides les botifarres, ja les podrem servir a taula.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2831 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: