Tallarines a l'ou
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 g de pasta fresca (tallarines)
- 200 cc de crema de llet
- 100 cc de llet
- 30 g de mantega
- 2 rovells d'ou
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- 50 g de salmó fumat
- Sal, pebre i nou moscada
3 racions
Elaboració
Salsa:
Posem la llet i la crema de llet en una paella i li afegim sal, pebre i nou moscada.
Quan comença a bullir, la retirem del foc i li afegim la mantega, els rovells d'ou i la meitat del formatge ratllat. També hi posem el salmó tallat a trossets. Barregem tot bé i ho tapem per mantenir la salsa calenta.
Preparació de la pasta:
Bullim la pasta fresca amb aigua i sal, durant 3 o 4 minuts, seguint les recomanacions del paquet.
Colem la pasta i la barregem amb la salsa.
Posem la resta del formatge en un bol perquè cadascú es posi el que vulgui.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2028 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.