Filet Wellington
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Rostit
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Un filet de porc
- Dues plaques de pasta de full
- Un pot de barreja de bolets, de 300 grams
- Sal
- Herbes de Provença
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Farina
- Dos ous batuts
- Salsa de bolets,( està en les meves receptes)
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Corró per estirar la pasta de full
Elaboració
							En un atuell, posem el filet, el salpebrem, hi afegim herbes de Provença, el reguem amb: ví blanc, i oli d'oliva, i el deixem macerar una hora.
En el moment de fer-lho, agafem la pasta de full, i l'estirem amb un mica de farina, perqué no s'enganxi. Punxem la pasta de full, i tot seguit, posem el filet a sobre.
Després, enrrotllem el filet amb el full, ho pintem amb l'ou bar¡tut, i ho enfornem a 180º, el temps que necesiti,( 45 minuts per quilo).
En el moment d'embolicar el filet, podem decorar-ho amb tires de pasta de full, abans de pintar-ho.
Un cop cuit el filet, el deixem refredar una estona, i tot seguit el podem tallat amb l'ajut de un ganivet filetejador.
A part, en una paella, saltem els bolets salpebrats, amb oli d'oliva, que serviran com a guarnició.
En el moment de servir, posem: tres rodanxes de filet de un dit de gruix, per comensal, els cobrim amb la salsa de bolets calenta, i en el peu del plat, un grapat de bolets saltats,
i ja tenim el filet Wellington a punt de menjar.
														
 1h
 1h 
Notes
Aquest filet, tant pot ser de vedella, com de porc, peró hem de tenir en compte que el temps de cocció de les carns en el forn, és de 45 minuts, per quilo de carn.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3182 visites.
 3182 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram