Xips de pells aprofitades
Ingredients
- Pells de patata i pastanaga
- Oli
- Sal
Utensilis
Pelador
paella
paper de cuina
Elaboració
							Si prepareu algun tipus de menja que requereixi patates i/o pastanagues pelades. Netegeu be les patates i/o pastanagues, peleu-les ben fines, si es possible amb pelador. Poseu les pells amb una paella amb oli ben calent i a mida que siguin ben fregides les trèieu i poseu sobre paper de cuina, per a que no quedin massa olioses i salar immediatament, es poden menjar així o polvorejar a sobre all i julivert tallat ben petit o amb sal i pebre o com us vingui al cap. Ja disposeu de un aperitiu original, econòmic i sostenible, que podeu acompanyar de vermut, vi blanc o cava
														
 5min
  5min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1556 visites.
 1556 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Galetes
 Galetes
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram