Xips de pells aprofitades

Ingredients

  • Pells de patata i pastanaga
  • Oli
  • Sal

Utensilis

Pelador
paella
paper de cuina

Elaboració

Si prepareu algun tipus de menja que requereixi patates i/o pastanagues pelades. Netegeu be les patates i/o pastanagues, peleu-les ben fines, si es possible amb pelador. Poseu les pells amb una paella amb oli ben calent i a mida que siguin ben fregides les trèieu i poseu sobre paper de cuina, per a que no quedin massa olioses i salar immediatament, es poden menjar així o polvorejar a sobre all i julivert tallat ben petit o amb sal i pebre o com us vingui al cap. Ja disposeu de un aperitiu original, econòmic i sostenible, que podeu acompanyar de vermut, vi blanc o cava

5min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1556 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Alícia Ribot i Sabaté diu:
M´encanten aquestes receptes de sostenibilitat casolana; hem d´aprendre a no llençar res que sigui aprofitable.
Desprès d´haver pelat els carbassons per fer-ne puré, jo fregeixo les pells tallades menudes, les salo, i les escampo per damunt del puré com si fossin encenalls. Li queda molt bé.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: