Recuperar contrasenya
Donar-se d'alta
Les meves receptes
Afegir recepta
Desades a favorites
Configuració
El meu blog
Sortir
× Tancar
Receptes.cat
La xarxa social de cuina en català
Inici
Cerca
Trucs
Fòrum
Ajuda
Entrar
Registra't
Recuperar contrasenya
Amanides i entrants
Sopes i cremes
Arrossos i pasta
Llegums i verdures
Carns
Peixos i mariscos
Ous i làctics
Postres i dolços
Salses
Begudes
Altres
Últimes receptes
Estofat de marisc amb coliflor
Cuixa de xai al forn sobre patates i ceba tendre
Giravolt - saltejat de verdures amb carbassó
Endívies al rocafort, amb anxoves en salaó
Farcellets de col farcits de bacallà, amb salsa de vermut de Reus
Bunyols de bròquil amb pernil
Gaspatxo català
Calamars farcits d'espinacs i picornells
Rogers o molls, en escabetx
Orella de porc estofada amb cigrons cuits a casa
Ignasi Pons i Antón segueix a 1 xefs
Rosanna Grau Reverté
Ignasi Pons i Antón
Princips:
El "m'agrada o no m'agrada" per sobre de l'esteril debat sbre l'autèntic o no
A la cuina.. dogmatismes els minims imprescindibles
Partint de la recepta originaria aplicar el "I si en lloc de xxx-- hi fiqués yyy------!!!"
Últimes receptes
Mar i muntanya
Xips de pells aprofitades
Galtes de porc guisades
Truita de Patates "La Mola"
Veure totes les receptes