Tartar de tomàquet amb alvocat
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Amanida
						
						Típica de: Catalunya
						Dieta: 						vegetariana
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 600 grs. de tomàquets (madurs i carnosos)
- 2 dents d’all.
- 1 ceba tendra
- 2 pepinillos en vinagre.
- 8 tàperes.
- 2 alvocats.
- Suc de mitja llimona.
- 100cc. de salsa de soja.
- Dues nous.
- Sal, pebre negre.
- Oli d’oliva verge extra.
- Pa tipus xapata.
 4 racions
 4 racions
Utensilis
- Aro per emplatar.
Elaboració
							- Pelem i piquem els alls i la ceba, afegim un rajolí d’oli i la soja  i ho barregem.
- Ratllem els cogombrets i piquem les tàperes, i els afegim amb els alls i la ceba.
- Pelem els tomàquets, els traiem les pepites i els tallem en daus petits (n’escorrem bé el líquid).
- Pelem els alvocats, i els tallem en làmines;  els mullem amb suc de llimona, els amanim i els reservem.
- Barregem els daus de tomàquet, els cogombrets, les tàperes, l’all i la ceba. 
- Afegim les nous lleugerament picades i salpebrem .
- Humitegem una llesca de pa (li espolsem aigua), i l’aixafem amb el rodet d’amassar (que quedi més tipus torrada). Li posem un rajolí d’oli i sal prima, i la posem al forn a 180º fins que quedi ben torrada.
- Servirem el tàrtar amb un motlle d’un aro, i hi posarem dues capes d’alvocat. El tomàquet el pressionarem bé.
- Per a qui li agradi el picant, un xic de tabasco no li farà cap mal.
														
 30min
  30min 
Notes
- Servit amb la cançó Don't let me be misunderstood del grup Santa Esmeralda. http://www.youtube.com/watch?v=tP27A1RYba0
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5510 visites.
 5510 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carns
 Carns 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram