Amanida de cigrons amb fruits del mar

Ingredients

  • 1/2 kg de cigrons cuits
  • 1 kg de musclos de roca
  • 1 bossa d'escopinyes o cloïsses del Pacífic
  • 1 sipia grossa
  • 1/2 kg de popets menuts o calamarsons
  • 1/2 kg de llagostí cuit
  • 1 enciam llarg o iceberg
  • Sal, oli i pebre negre
  • 1 llimona

4 racions

Elaboració

Primer de tot, deixeu una estona amb aigua les escopinyes o cloïsses, per tal que puguin deixar anar la possible sorra que puguin tenir.
Seguidament netegeu els musclos i els obriu. Obriu tambè les escopinyes i en treieu les closques de tot.
Passeu per la paella la sipia tallada a daus petits i després els popets o calamarsons mirant que no portin l'ungla o pluma llarga. Un cop ho tingueu fregit, reserveu-ho, deixant-ho refredar.
Peleu i talleu en dos o tres trossos els llagostins. Per últim, esmicoleu l'enciam i el saleu suaument.

1h

Notes

Per servir-ho, preneu una safata adient, posant en primer lloc l'enciam ben escampat, barrejat amb els cigrons, i a sobre hi aneu distribuint els musclos, les escopinyes o cloïsses, la sípia, els popets o calamarsons i els llagostins tallats a trossos. Ho regueu tot plegat amb una vinagreta que fareu amb l'oli, una mica de sal, el suc de la llimona i una mica de pebre negre...


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2809 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amiga Pepi
Els cigrons els poses sobre de l'amanida o sobre dels fruits de mar???
ja ens diràs alguna cosa!!
Amb una forta abraçada Joan.c
Pepi Faure Julián diu:
Amic Joan, aquesta recepta, com que la vaig penjar ahir per la nit passades les dotze, vaig tenir un lapsus i no em vaig adonar que em vaig oblidar dels cigrons... sort que aquest matí me n'he adonat i he rectificat... van al principi barrejats amb l'enciam... encara que no es important quan ho facis, perquè tot es va remenant continuament...

Afegir comentari
 

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: