Amanida de cigrons amb fruits del mar
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de cigrons cuits
- 1 kg de musclos de roca
- 1 bossa d'escopinyes o cloïsses del Pacífic
- 1 sipia grossa
- 1/2 kg de popets menuts o calamarsons
- 1/2 kg de llagostí cuit
- 1 enciam llarg o iceberg
- Sal, oli i pebre negre
- 1 llimona
4 racions
Elaboració
Primer de tot, deixeu una estona amb aigua les escopinyes o cloïsses, per tal que puguin deixar anar la possible sorra que puguin tenir.
Seguidament netegeu els musclos i els obriu. Obriu tambè les escopinyes i en treieu les closques de tot.
Passeu per la paella la sipia tallada a daus petits i després els popets o calamarsons mirant que no portin l'ungla o pluma llarga. Un cop ho tingueu fregit, reserveu-ho, deixant-ho refredar.
Peleu i talleu en dos o tres trossos els llagostins. Per últim, esmicoleu l'enciam i el saleu suaument.
1h
Notes
Per servir-ho, preneu una safata adient, posant en primer lloc l'enciam ben escampat, barrejat amb els cigrons, i a sobre hi aneu distribuint els musclos, les escopinyes o cloïsses, la sípia, els popets o calamarsons i els llagostins tallats a trossos. Ho regueu tot plegat amb una vinagreta que fareu amb l'oli, una mica de sal, el suc de la llimona i una mica de pebre negre...
Etiquetes:
Amanida vegetal
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2809 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.