Amanida de cigrons amb fruits del mar

Ingredients

  • 1/2 kg de cigrons cuits
  • 1 kg de musclos de roca
  • 1 bossa d'escopinyes o cloïsses del Pacífic
  • 1 sipia grossa
  • 1/2 kg de popets menuts o calamarsons
  • 1/2 kg de llagostí cuit
  • 1 enciam llarg o iceberg
  • Sal, oli i pebre negre
  • 1 llimona

4 racions

Elaboració

Primer de tot, deixeu una estona amb aigua les escopinyes o cloïsses, per tal que puguin deixar anar la possible sorra que puguin tenir.
Seguidament netegeu els musclos i els obriu. Obriu tambè les escopinyes i en treieu les closques de tot.
Passeu per la paella la sipia tallada a daus petits i després els popets o calamarsons mirant que no portin l'ungla o pluma llarga. Un cop ho tingueu fregit, reserveu-ho, deixant-ho refredar.
Peleu i talleu en dos o tres trossos els llagostins. Per últim, esmicoleu l'enciam i el saleu suaument.

1h

Notes

Per servir-ho, preneu una safata adient, posant en primer lloc l'enciam ben escampat, barrejat amb els cigrons, i a sobre hi aneu distribuint els musclos, les escopinyes o cloïsses, la sípia, els popets o calamarsons i els llagostins tallats a trossos. Ho regueu tot plegat amb una vinagreta que fareu amb l'oli, una mica de sal, el suc de la llimona i una mica de pebre negre...


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1431 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amiga Pepi
Els cigrons els poses sobre de l'amanida o sobre dels fruits de mar???
ja ens diràs alguna cosa!!
Amb una forta abraçada Joan.c
Pepi Faure Julián diu:
Amic Joan, aquesta recepta, com que la vaig penjar ahir per la nit passades les dotze, vaig tenir un lapsus i no em vaig adonar que em vaig oblidar dels cigrons... sort que aquest matí me n'he adonat i he rectificat... van al principi barrejats amb l'enciam... encara que no es important quan ho facis, perquè tot es va remenant continuament...

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: