Lluç i gambes al conyac

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 rodanxes de lluç, 8 gambes.
  • Per guarnir 1/4 de cloïsses o xirles.
  • 50 gr. de farina, 3 dents d'alls.
  • 1/4 de nata liquida, i copa de conyac.
  • 6 cullerades de concentrar de tomàquet.
  • Oli, sal i julivert.

4 racions

Elaboració

Posar el lluç amb farina i fregir lleugerament, fer el mateix amb les gambes.
En una cassola de fang, posar oli net.
Tirar l'all picat, quan comenci a daurar-se, ruixar amb conyac.
Afegir el tomàquet, i la nata liquida, posar-hi el lluç i les gambes i deixar-ho coure, 5 mint.
Guarnir amb les cloïsses o les xirles al vapor i amb julivert picat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

916 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: