Pastís de verdures amb allioli

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grs. d'ensalada russa congelada.
  • 200grs. de tomàquet triturat i fregit.
  • 50 grs. cansalada
  • 5 ous.

Per l'allioli:

  • Alls
  • Oli d'oliva
  • Sal.

Elaboració

Un cop bullida l'ensalada russa, la deixem refredar.
Tallem la cansalada a talls petits, els fregim i desprès els barregem amb l'ensalada.
Escalfem el tomàquet a la paella i també el barregem amb l'ensalada, juntament amb ou batut.
Ho col·loquem en un motlle de fer flams o corona, i ho posem al bany maria uns 35 minuts, al forn.
Deixem que es refredi i ho treiem del motlle.

Preparació de l'allioli:

Es posen molts alls, ben picats amb sal i després anirem tirant rajolins d'oli mentre remenem sense parar, amb la ma de morter fins que així la quantitat desitjada.

40min

Notes

Ho podem servir en una safata amb enciam, marisc, olives etc..


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1653 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: