Canelons de rap amb llagostins i salmó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 16 lamines de pasta
  • 1/2kg. de rap, 1/2 kg. de llagostins i 1/2 kg. de salmó.
  • 50gr. de mantega,50gr. de farina i 1/2 l de llet.
  • 8 cullerades de concentrat de tomaquet
  • 2 rovells d'ou, sal i pebre.
  • Fer una salsa beixamel espessa amb la mantega la farina i la llet.

4 racions

Elaboració

Coure el rap, els llagostins i el salmó amb aigua, sal i una fulla de llaure, durant 5 mint.
escorre i esmicolar el peix.
En una cassola posar a fregir el tomàquet, els rovells d'ou picats, el peix esmicolat, sal i pebre i unes cullerades de beixamel i barrejau be.
Bullir les lamines de pasta, i deixar-les escorre, damunt d'un drap de cuina.
Omplir els canelons i cobrir-los amb la salsa beixamel.
Posar el formatge ratllat per sobre els canelons,i gratina'ls al forn.

Notes

Servir adornat amb unes cues senceres de llagostins.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1931 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: