Canelons de rap amb llagostins i salmó
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 16 lamines de pasta
- 1/2kg. de rap, 1/2 kg. de llagostins i 1/2 kg. de salmó.
- 50gr. de mantega,50gr. de farina i 1/2 l de llet.
- 8 cullerades de concentrat de tomaquet
- 2 rovells d'ou, sal i pebre.
- Fer una salsa beixamel espessa amb la mantega la farina i la llet.
4 racions
Elaboració
Coure el rap, els llagostins i el salmó amb aigua, sal i una fulla de llaure, durant 5 mint.
escorre i esmicolar el peix.
En una cassola posar a fregir el tomàquet, els rovells d'ou picats, el peix esmicolat, sal i pebre i unes cullerades de beixamel i barrejau be.
Bullir les lamines de pasta, i deixar-les escorre, damunt d'un drap de cuina.
Omplir els canelons i cobrir-los amb la salsa beixamel.
Posar el formatge ratllat per sobre els canelons,i gratina'ls al forn.
Notes
Servir adornat amb unes cues senceres de llagostins.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3092 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.