Flam d'estiu

Ingredients

  • 1 sobre de puré de patates de 115 g
  • 6 salsitxes de frankfut estretetes
  • 6 cogombres en vinagre
  • 6 cullerades de maionesa
  • 4 rodanxes de pinya en llauna
  • 250 ml de llet
  • 250 ml d'aigua
  • 25 g de mantega
  • Sal i oli
  • 1 ensiam
  • 2 tomàquets vermells forts
  • Olives negres (perles)

Elaboració

Prepareu el puré amb l'aigua i la llet una mica calenta, la mantega i un xic de sal.
Afegiu-hi les salsitxes i els cogombres tallats petits, la pinya a trossets i la maionesa. Barregeu-ho tot bé.
Aboqueu-ho en un motlle de cake o rodó, untat amb oli i deixeu-ho a la nevera de 2 a 3 hores.
Treieu-lo del motlle i adorneu-lo amb l'encian tallat a la juliana, els tomàquets tallats a grills i les olives pel voltant.

Notes

Poseu suprimir les salsitxes per pernil dolç.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4520 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: