Amanida d' Alvocats
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						
						
						
						Dieta: 						hipocalòrica
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 4 alvocats.
- 4 tomàquets.
- 4 xampinyons.
- 2 cebes tendres.
- 4 ous durs.
- Vinagreta
- 1 culleradeta de cafè de mostassa.
- Oli d'oliva.
- Vinagre de xerès.
- Julivert picat.
- Sal
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Tallem un tomàquet a rodanxes fines, i cobrim el fons del plat.
Obrim els alvocats per la meitat, traiem el pinyol; i la polpa la fem a llesquetes fines i les posem damunt el tomàquet.
Fem la ceba tendra llarga i fina, l' ou dur a cubets; i ho tirem pel damunt i ho salem.
Preparem la vinagreta barrejant tots els ingredients batent-los amb una forquilla; i la tirem pel damunt.
														
 20min
  20min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3155 visites.
 3155 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Amanida
 Amanida 
  
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram