Prèssecs farcits de gelat
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 4 préssecs grans i durs, 4 cullerades de sucre, 50 cc de conyac, 50 cc de Cointreau, 25 g de mantega, gelat de vainilla.
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Plàtera de forn.
Cullereta per buida els préssecs
Elaboració
							Es treu un tap de la part de dalt (més rodona) del préssecs.Amb una cullereta es van buidant una mica per tal de treure'ls el pinyol. Un cop fora, se'ls omple la cavitat amb el sucre, els licors i la mantega. Es col·loquen en una plàtera de forn, amb una mica d'aigua, i es couen a 180ºC durant 1 h. A mesura que es van coent se'ls va fent un suc espès com un almívar. Es treuen  els préssecs i es deixen refredar una mica. Se'ls omple el forat amb una bola de gelat i es reguen amb l'almívar.
														
 1h
 1h 
Notes
Es pot servir tot ben fresc de la nevera o, tal com proposem, amb el préssec mig calent. En aquest cas, la dolçor es notarà més.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2993 visites.
 2993 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram