Prèssecs farcits de gelat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 préssecs grans i durs, 4 cullerades de sucre, 50 cc de conyac, 50 cc de Cointreau, 25 g de mantega, gelat de vainilla.

4 racions

Utensilis

Plàtera de forn.
Cullereta per buida els préssecs

Elaboració

Es treu un tap de la part de dalt (més rodona) del préssecs.Amb una cullereta es van buidant una mica per tal de treure'ls el pinyol. Un cop fora, se'ls omple la cavitat amb el sucre, els licors i la mantega. Es col·loquen en una plàtera de forn, amb una mica d'aigua, i es couen a 180ºC durant 1 h. A mesura que es van coent se'ls va fent un suc espès com un almívar. Es treuen els préssecs i es deixen refredar una mica. Se'ls omple el forat amb una bola de gelat i es reguen amb l'almívar.

1h

Notes

Es pot servir tot ben fresc de la nevera o, tal com proposem, amb el préssec mig calent. En aquest cas, la dolçor es notarà més.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2993 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: