Canelons de Peix

Categoria:
Recepta per
Típica de: Baix Camp
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 plaques de canelons.
  • 250 gr. de lluç.
  • 250 gr. de rap.
  • 4 gambes.
  • 1 ceba gran.
  • 2 llesquetes de pa.
  • 1 cullerada de mantega.
  • 2 cullerades de salsa de tomàquet.
  • 50 grms de formatge ratllat.
  • Oli, sal.
  • 50 gr. de llet.

Betxamel:

  • 30 gr. mantega,
  • 40 gr. farina,
  • Raspadura de nou moscada,
  • 3/4 litre de llet,
  • Sal

4 racions

Utensilis

Plàtera de forn.

Elaboració

En primer lloc posarem les llesques de pa en remull a la llet que tenim.
En una cassola posarem l'oli i quan estigui una mica calent fregirem el peix, net i pelat, el remenarem i posarem la ceba tallada a trossos, ho remenarem una altra vegada perquè es vagi fent tot per igual.
Passats 5 minuts afegirem les llesques de pa que teníem en remull i la mantega.
Fet això, només ens queda vigilar que el peix no s'agafi a la cassola i que s'acabi de coure.A continuació ho deixarem en repòs uns 10 minuts; seguidament el trinxarem com si féssim canelons normals.I ho amassarem amb l'ajuda d'una forquilla.
A part bullirem les plaques de pasta dels canelons amb aigua i oli.Quan estiguin fredes les posarem damunt d'un drap i ja hi posarem el peix per damunt, enrotllant-les tot seguit.
En una plata d'anar al forn posarem la beixamel al fons, hi col.locarem els canelons damunt i ho cobrirem una altra vegada amb beixamel.
Quan fem la beixamel hi afegim dues cullerades de salsa de tomàquet, d'aquesta manera aconseguirem que tinguin un gust peculiar i que al gratinar-los agafin un color agradable.
Ho deixarem una estona en repòs i quan vegem que s'hagi format una pel.lícula una mica consistent hi tirarem el formatge ratllat i els gratinarem.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1015 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!