Vedella al fricandó

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 Kg. de carn de llata d vedella.
  • 1 ceba.
  • 1 gra d'all.
  • 1 fulla de llorer
  • 1 tomacó.
  • Farina
  • 1/2 copeta de vi ranci.
  • Oli, sal, pebre.
  • Rovellons o moixernons.

4 racions

Elaboració

Salem, empebrem i enfarinem els talls.
Els fregim en una paella amb oli i els posem en una cassola.
En el mateix oli de la paella hi posem la ceba tallada a quadrets, un all tallat petit, 1 fulla de llorer i un tomacó pelat i fet a bocinets.Ho deixem enrossir bé, i hi tirem el vi ranci.
Omplim la paella d'aigua i es fa bullir 1/2 hora.
Aquest sofregit el passem pel col.lador xinès i el tirem per sobre de la carn que tenim a la cassola.I hi afegim una mica d'aigua perquè la carn quedi coberta
Posem els bolets o moixernons previament remullats; i ho fem bullir 1/2 hora, a foc lent i passant-t'hi sovint una espàtula per sota els bistecs.

1h 30min

Notes

Hem d'anar amb cura quan l' escalfem perquè els talla enfarinats s'enganxen molt ràpidament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1681 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: