Bescuit de poma amb canyella i nous
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un iogurt natural o de llimona
- Dues mides de iogurt de farina de blat
- Una mida de iogurt de farina d'espelta integral
- Una mida i mitja de sucre moré (jo no en tenia i el vaig posar blanc)
- Una mida d'oli de gira-sol
- Un sobre de rent tipus Royal
- Un pessic de sal marina
- 3 ous
- Una poma pelada i tallada en gallons
- Una culleradeta de postre de canyella en pols
- Un grapat de nous
Elaboració
Jo el vaig fer amb Thermomix, però es pot fer igualment amb una batedora elèctrica o a mà. Es mesclen bé tots els ingredients menys la poma i les nous, que els posarem al final. Quan tenim la massa unida, folrem un motlle de plumcake amb paper vegetal (per poder desmotllar-lo bé), anem alternant capes de massa i de poma amb nous, acabem amb una altra capa de massa que ho cobrisca tot i ho posem al forn a 180ºC durant uns 45 minuts més o menys. Quan punxem amb una agulla ha d'eixir neta. El desmotllem i el deixem refredar.
45min
Notes
És un bescuit saborós i lleuger. A mi, m'agrada acompanyar-lo amb un te negre amb llet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4500 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.