Bescuit de poma amb canyella i nous
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un iogurt natural o de llimona
- Dues mides de iogurt de farina de blat
- Una mida de iogurt de farina d'espelta integral
- Una mida i mitja de sucre moré (jo no en tenia i el vaig posar blanc)
- Una mida d'oli de gira-sol
- Un sobre de rent tipus Royal
- Un pessic de sal marina
- 3 ous
- Una poma pelada i tallada en gallons
- Una culleradeta de postre de canyella en pols
- Un grapat de nous
Elaboració
Jo el vaig fer amb Thermomix, però es pot fer igualment amb una batedora elèctrica o a mà. Es mesclen bé tots els ingredients menys la poma i les nous, que els posarem al final. Quan tenim la massa unida, folrem un motlle de plumcake amb paper vegetal (per poder desmotllar-lo bé), anem alternant capes de massa i de poma amb nous, acabem amb una altra capa de massa que ho cobrisca tot i ho posem al forn a 180ºC durant uns 45 minuts més o menys. Quan punxem amb una agulla ha d'eixir neta. El desmotllem i el deixem refredar.
45min
Notes
És un bescuit saborós i lleuger. A mi, m'agrada acompanyar-lo amb un te negre amb llet.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3024 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'encanta aquesta recepta. Quina combinació d'ingredients més bona i quina suavitat... Deliciós.
Joan C, m'alegre que hagues fet una de les meues receptes, la veritat és que és un dels meus bescuits favorits. Jo també...
Mmm... Que bo!
Quina recepta més bona. Jo també he fet algunes vegades formatge tendre a la planxa i ens agrada molt. Amb la tomata i la...
Que boniques són aquestes galetes, m'encanten. Per a prendre te, tenen una presentació inmillorable.