Kimpira de verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 1/3 de col de fulla
- Sal marina
- Oli de sèsam o d'oliva verge extra
- Salsa de soja
Elaboració
Tallem la ceba en juliana, les pastanagues -primer en rodanxes en diagonal i després en bastonets-, la col de fulla la podem tallar de dues maneres: separant les fulles una a una i després tallant-les a tires; o bé tallem 1/3 de la col i la tallem a tires directament. Si ho fem separant les fulles, sempre podem aprofitar les més grans en una altra recepta; per exemple per a farcir-les d'algun altre ingredient o simplement per a fer una ensalada de fulles de col escaldades, que també està molt bona.
Quan tenim totes les verdures tallades, les posem en una paella i les saltem amb un poc d'oli, primer amb un poc de sal i després abaixem el foc i posem la tapa. Les deixem fer en un saltat llarg, fins que estiguen tendres. Podem afegir un poc d'aigua, si la necessita, però molt poca; també podem posar un difusor perquè es coguen més lentament i no s'enganxen a la paella. Quan estiguen tendres, hi tirem un raget de salsa de soja, ho remenem i apaguem el foc per deixar-ho reposar uns minuts. Ho podem servir amb un poc de sèsam per damunt.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1191 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'encanta aquesta recepta. Quina combinació d'ingredients més bona i quina suavitat... Deliciós.
Joan C, m'alegre que hagues fet una de les meues receptes, la veritat és que és un dels meus bescuits favorits. Jo també...
Mmm... Que bo!
Quina recepta més bona. Jo també he fet algunes vegades formatge tendre a la planxa i ens agrada molt. Amb la tomata i la...
Que boniques són aquestes galetes, m'encanten. Per a prendre te, tenen una presentació inmillorable.