Galtes de porc amb bolets

Ingredients

  • Galtes de porc
  • 2 cebes
  • Uns alls
  • 2 tomates de pera madures
  • Un pot de bolets variats en conserva (jo els compre de la marca Ferrer, és l'única que conec, però és boníssima i tenen bolets molt variats)
  • Fines herbes
  • Timó
  • Orenga
  • 2 fulles de llorer trencades en trossets (també podeu posar un farcellet d'herbes ja preparades, però com que jo no en tenia, una vegada vaig provar aquestes herbes i em van encantar)
  • Sal marina
  • Una copeta de conyac
  • Oli d'oliva verge extra

4 racions

Elaboració

En primer lloc obrim les galtes per la meitat perquè es puguen coure més fàcilment; les posem a la cassola sense sal i les daurem pels dos costats per tal de sellar la carn. Reservem els talls de carn i en la mateixa cassola sofregim les cebes tallades en juliana amb un poc d'oli i sal (han de quedar confitades). Incorporem la carn, els alls sencers (els podem xafar o fer un tallet perquè solten l'aroma) i el conyac; deixem que s'evapore l'alcohol i després posem les herbes aromàtiques i ho remenem. Seguidament tallem les tomates en daus i les afegim també fins que estiguen desfetes i canvien de color. Rentem els bolets i els deixem coure amb tot el conjunt una bona estona amb la tapa posada fins que la carn estiga ben tendra; això serà al voltant d'una hora. Si veiem que es queda sec, podem anar afegint aigua, però molt poc a poc, ja que no ha de quedar caldós, sinó que els bolets han de ser una guarnició, per tant l'aigua que posem és per ajudar a coure la carn. Rectifiquem de sal i ho servim.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5514 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!