Galtes de porc amb bolets
Ingredients
- Galtes de porc
- 2 cebes
- Uns alls
- 2 tomates de pera madures
- Un pot de bolets variats en conserva (jo els compre de la marca Ferrer, és l'única que conec, però és boníssima i tenen bolets molt variats)
- Fines herbes
- Timó
- Orenga
- 2 fulles de llorer trencades en trossets (també podeu posar un farcellet d'herbes ja preparades, però com que jo no en tenia, una vegada vaig provar aquestes herbes i em van encantar)
- Sal marina
- Una copeta de conyac
- Oli d'oliva verge extra
4 racions
Elaboració
En primer lloc obrim les galtes per la meitat perquè es puguen coure més fàcilment; les posem a la cassola sense sal i les daurem pels dos costats per tal de sellar la carn. Reservem els talls de carn i en la mateixa cassola sofregim les cebes tallades en juliana amb un poc d'oli i sal (han de quedar confitades). Incorporem la carn, els alls sencers (els podem xafar o fer un tallet perquè solten l'aroma) i el conyac; deixem que s'evapore l'alcohol i després posem les herbes aromàtiques i ho remenem. Seguidament tallem les tomates en daus i les afegim també fins que estiguen desfetes i canvien de color. Rentem els bolets i els deixem coure amb tot el conjunt una bona estona amb la tapa posada fins que la carn estiga ben tendra; això serà al voltant d'una hora. Si veiem que es queda sec, podem anar afegint aigua, però molt poc a poc, ja que no ha de quedar caldós, sinó que els bolets han de ser una guarnició, per tant l'aigua que posem és per ajudar a coure la carn. Rectifiquem de sal i ho servim.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7666 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'encanta aquesta recepta. Quina combinació d'ingredients més bona i quina suavitat... Deliciós.
Joan C, m'alegre que hagues fet una de les meues receptes, la veritat és que és un dels meus bescuits favorits. Jo també...
Mmm... Que bo!
Quina recepta més bona. Jo també he fet algunes vegades formatge tendre a la planxa i ens agrada molt. Amb la tomata i la...
Que boniques són aquestes galetes, m'encanten. Per a prendre te, tenen una presentació inmillorable.