Espardenya de Pagès, amb llom

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llesca de pa de pagès de mig ( D.O. pa català )
  • Un all pelat
  • Un tomacó
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Quatre talls de llom, tallats primets

1 racions

Elaboració

Primer de tot, torrem el pa, el freguem amb l'all, i seguidament, amb el tomacó, i el reguem amb oli d'oliva.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim els talls de llom, salats, previàment, i quan són cuits, els posem damunt la torrada, i ja la podrem treure a taula.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2656 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: