Espardenya de Pagès, amb llom
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Entrepà
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Una llesca de pa de pagès de mig ( D.O. pa català )
- Un all pelat
- Un tomacó
- Oli d'oliva
- Sal
- Quatre talls de llom, tallats primets
 1 racions
 1 racions
Elaboració
							Primer de tot, torrem el pa, el freguem amb l'all, i seguidament, amb el tomacó, i el reguem amb oli d'oliva.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim els talls de llom, salats, previàment, i quan són cuits, els posem damunt la torrada, i ja la podrem treure a taula.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						La cuina de l'espardenya
 
						Etiquetes: 
						La cuina de l'espardenya  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2868 visites.
 2868 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres Rostit
 Rostit
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram